ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ | Fiorentino Luxury Floral Services Θεσσαλονίκη

Επενδύοντας στην εμπειρία 40 χρόνων η FIORENTINO Luxury Floral Services σας εγγυάται πως μπορεί να κάνει την εκκλησία που θα ανεβείτε τα σκαλιά της , ισάξια των προσδοκιών σας!

Προσαρμόζουμε τον στολισμό της εκκλησίας σύμφωνα με το budget του πελάτη και δημιουργούμε το κατάλληλο στολισμό για να κάνουμε την ημέρα της ζωής σας ακόμα πιο ξεχωριστή.

Προτείνουμε διάδρομο εκκλησίας στρωμένο με ολόλευκη μοκέτα και ροδοπέταλα διάσπαρτα , και δεξιά και αριστερά διάδρομο με συνθέσεις από λουλούδια της επιλογής σας -κατά προτίμηση σε παστέλ τόνους- στηριζόμενες σε λευκές βάσεις με λευκό κορδόνι να ενώνει τις βάσεις μεταξύ τους

Κλείστε και εσείς ραντεβού με τον floral designer μας, για να σας προτείνει ιδέες που θα κάνουν τη μέρα του γάμου σας μοναδική . Η πείρα 40 χρόνων συναντά την τεχνογνωσία του σήμερα για ένα αποτέλεσμα αντάξιο των προσδοκιών σας.

Τηλεφωνήστε μας στο 2310 226609 και κλείστε και εσείς το δικό σας ραντεβού για να σας προτείνουμε ιδέες μοναδικά εμπνευσμένες από την FIORENTINO Luxury Floral Services.