Τραπέζι Υποδοχής | Fiorentino Luxury Floral Services Θεσσαλονίκη

Τραπέζι υποδοχής. Μία σχετικά καινούργια πινελιά σε ένα γάμο. Ένα τραπέζι υποδοχής μπορεί να περιλαμβάνεται από πιατέλες με γλυκά κεράσματα , κουφέτα διαφόρων γεύσεων , λουλούδια ακόμα και κάποιο ηδύποτο. 

Η FIORENTINO Luxury Floral Services,παρακολουθώντας ασταμάτητα τις τάσεις σε ένα σύχγρονο γάμο, σας προτείνει να δημιουργήσετε ένα λιτό αλλά καθ’όλα μοντέρνο και καλαίσθητο τραπέζι υποδοχής κάνοντας τους καλεσμένους σας να νιώθουν περισσότερη οικειότητα αφού θα μπορούν να κεραστούν με το τέλος του γάμου. Συστήνουμε επίσης σε μέρες στην καρδιά του καλοκαιριού που η ζέστη γίνεται κάποιες φορές ανυπόφορη, να υπάρχει και ένα iced welcome drink και νερό έτσι ώστε οι καλεσμένοι σας να ανακουφίζονται από τη ζέστη.

Κλείστε και εσείς ραντεβού με τον floral designer μας, για να σας προτείνει ιδέες που θα κάνουν τη μέρα του γάμου σας μοναδική . Η πείρα 40 χρόνων συναντά την τεχνογνωσία του σήμερα για ένα αποτέλεσμα αντάξιο των προσδοκιών σας.

Τηλεφωνήστε μας στο 2310 226609 και κλείστε και εσείς το δικό σας ραντεβού για να σας προτείνουμε ιδέες μοναδικά εμπνευσμένες από την FIORENTINO Luxury Floral Services.