Στολισμός Εξωτερικού Χώρου | Fiorentino Luxury Floral Services Θεσσαλονίκη

Ο στολισμός του εξωτερικού χώρου εκκλησίας είναι το καλωσόρισμα σε ένα γάμο. Οι καλεσμένοι ,μέχρι να έρθει η νύφη, αναμένουν έξω από την εκκλησία και εμείς σας συνιστούμε να υπάρχει μία πινελιά στολισμού χωρίς υπερβολές που να αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τον ιερό αυτό χώρο.

 Ανάλογα με την εποχή και την ώρα του εκάστοτε γάμου, ο στολισμός στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας διαφοροποιείται και αυτό γιατί ο εξωτερικός στολισμός πρέπει να είναι εμφανής στους καλεσμένους.

Κλείστε και εσείς ραντεβού με τον floral designer μας, για να σας προτείνει ιδέες που θα κάνουν τη μέρα του γάμου σας μοναδική . Η πείρα 40 χρόνων συναντά την τεχνογνωσία του σήμερα για ένα αποτέλεσμα αντάξιο των προσδοκιών σας.

Γάμος που τελείται το απόγευμα με τον ήλιο να μας φωτίζει προτείνουμε δημιουργία εξωτερικού διαδρόμου με ορτανσίες φυτεμένες σε μοντέρνα και μίνιμαλ ποτ και ενδιάμεσα διακοσμητικά αξεσουάρ και ροδοπέταλα.

 Γάμος που τελείται προς το σούρουπο και πλέον το φως του ήλιου εξασθενεί, προτείνουμε διακόσμηση με συνθέσεις δεξιά και αριστερά στηριζόμενες σε βάσεις με κερί στην κορυφή και ενδιάμεσα μικρά φανάρια το ένα κοντά στο άλλο έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας φωτεινός διάδρομος σε ρομαντικό μοτίβο.Εναλλακτικά αντί για φανάρια προτείνουμε δημιουργία κρυφού φωτισμού με κερί μέσα σε χάρτινα σακουλάκια!

Τηλεφωνήστε μας στο 2310 226609 και κλείστε και εσείς το δικό σας ραντεβού για να σας προτείνουμε ιδέες μοναδικά εμπνευσμένες από την FIORENTINO Luxury Floral Services.