Fiorentino Luxury Floral Services – Θεσσαλονίκη

Μία σύντομη αναδρομή στο παρελθόν για το ανθοπωλείο μας στη Θεσσαλονίκη:

Νοέμβριος 1973. Δύο νέοι αποφασίζουν να χαράξουν τη δική τους πορεία στον τομέα των λουλουδιών. Το ανθοπωλείο «Fiorentino LFS» με έδρα τη Θεσσαλονίκη στην οδό Μητροπόλεως 103 είναι πραγματικότητα. Οι ιδρυτές του, Αναστάσιος  Αβάνογλου και ο Γιάννης Χόρτης κατάφεραν σε πολύ λίγο χρόνο να εδραιωθούν και αποφασίζουν να προχωρήσουν. Έτσι ,το 1980 ανοίγει το Φυτώριο χοντρικής στα Σύλλατα Χαλκιδικής και λιγα χρόνια αργότερα τα «Φυτώρια ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΟ» στην οδό Μαρ. Αντύπα.

Με γνώμονα τη συνταγή της επιτυχίας που ήδη υπήρχε ,το 1988 το «ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΟ» κάνει «grande» ανακαίνιση και καταφέρνει να είναι μπροστά απο τη εποχή του με το νέο design και τις νέες προτάσεις του σε ανθοσυνθέσεις ποικιλία φυτών και σε πολλά άλλα. Για περισσότερα από 20 χρόνια ως τις αρχές του 2009 γράφτηκε η δική τους ιστορία στο κατάστημα της Μητροπόλεως 103.

Τον Απρίλιο του 2009 η εταιρεία αλλάζει ,ανανεώνεται και ο γιος του κ. Αβάνογλου αναλαμβάνει την πορεία της. Το «FIORENTINO Creations»  με υπεύθυνο πλέον τον Αβραάμ Αβάνογλου, είναι έτοιμο να ακολουθήσει τα χνάρια του «ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΟ» με στήριγμα τον πατέρα του ,ο οποίος είναι δίπλα του σε κάθε επαγγελματικό του βήμα. Αρχικά η εταιρεία μετακομίζει στην οδό Χρυσ. Σμύρνης 14 και τελικά την 1η Απριλίου του 2011 ανοίγει το ολοκαίνουργιο κατάστημά της στην οδό Μητροπόλεως 82. Ο συνεχιστής της «FIORENTINO creations», Αβραάμ, παρέλαβε την επιχείρηση με τη μορφή ενός ιστορικού καταστήματος και την εξέλιξε σε μία σύγχρονη εταιρεία που μπορεί να καλύψει όλες τις επιμέρους πλευρές αυτού που ονομάζουμε γενικά λουλούδι. Βαθιά ριζωμένος στη συνείδηση του κόσμου ειναι ο σεβασμός προς το αντικείμενο ,η καλαισθησία και το σύγχρονο design που τώρα συναντά τη λεπτομέρεια σε κάθε σύνθεση ,τη διακόσμηση χώρου, τις σωστές συνθήκες συντήρησης και μεταφοράς, την συνέπεια και τα υψηλά standards που απαιτεί ο σύγχρονος άνθρωπος.

Στα μέσα του 2015 η εταιρία μεγαλώνει, η χονδρική πώληση φυτών και κομμένων λουλουδιών ξανανοίγει στη Μαρ. Αντύπα, όπου και στεγάζεται η μονάδα προετοιμασίας όλων των εκδηλώσεων,όπως και τα ψυγεία συντήρησης και αποθήκευσης όλων των λουλουδιών.  

Η εταιρία μετονομάζεται σε «FIORENTINO LUXURY FLORAL SERVICES» και είναι μπροστάρης σε κάθε μεγάλο event της πόλης. 

 Στη βιτρίνα της FIORENTINO Luxury Floral Services, θα δείτε πάντα μοναδικές συνθέσεις τελείως διαφορετικές από τις προηγούμενες. Με γνώμονα τη φρεσκάδα και την μοναδικότητα ο floral designer Αβραάμ Αβάνογλου, σας προτείνει τις ιδέες του εμπνευσμένες από τις απαιτήσεις της νέας γενιάς σε συνδυασμό με την παράδοση 42 ετών.

Προσωπικά δεδομένα

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του Fiorentino LFS και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του Fiorentino LFS, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Fiorentino LFS λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του Fiorentino LFS τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Fiorentino LFS χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Οι πληροφορίες που ζητάμε από εσάς

Προσωπικά δεδομένα

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα Fiorentino LFS χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το e-mail σας) μόνο όταν γίνετε μέλος και προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων ή εάν επιλέξετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας e-mail.

Πληροφορίες που αφορούν αγορά προϊόντων

Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας) και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας).

Δεδομένα παραστατικού

Στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., δραστηριότητα και διεύθυνση της έδρας της.

Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να απολαύσετε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία: συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Για να μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα session cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι μπαίνετε στο site, ώστε να μη χρειάζεται να σας ζητείτε password σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων. Αυτά σβήνονται αμέσως αφού φύγετε από το site. Το Fiorentino LFS χρησιμοποιεί session cookies: για να μη σας ζητάμε συνεχώς password όταν επισκέπτεστε τις διάφορες σελίδες μας, θα πρέπει να σας αναγνωρίζουμε όταν εισέρχεστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Cookies

Γιατί χρησιμοποιούμε cookies;

Πρωταρχικός στόχος μας είναι να αναβαθμίζουμε συνεχώς την εμπειρία πλοήγησης των επισκεπτών του site μας. Για να το πετύχουμε αυτό και για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σου, χρησιμοποιούμε στοιχεία τα οποία αφορούν αποκλειστικά τις προτιμήσεις σου κατά τη περιήγηση σου στο site μας.

Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι κομμάτια πληροφορίας, που με την μορφή πολύ μικρού κειμένου αποτελούμενου συνήθως από γράμματα και αριθμούς, αποθηκεύονται στον browser που χρησιμοποιείς (Chrome, Mozilla Firefox κλπ), βοηθώντας την αποτελεσματικότερη λειτουργία του site μας. Τα Cookies σε καμία περίπτωση δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στα cookies χρησιμοποιούνται για σκοπούς αναγνώρισης. Αυτό μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε στην Ιστοσελίδα μας κατά τρόπο αποδοτικό την υπηρεσία που προσφέρουμε και να παρακολουθούμε την συμπεριφορά των επισκεπτών του Ιστοτόπου. To www.fiorentinoflowersthessaloniki.com χρησιμοποιεί τα Cookies για να παρέχει στους χρήστες/συνδρομητές πληροφορίες και να διεκπεραιώνει τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας.Υπάρχουν 3 διαφορετικοί τύποι cookies:

Cookies ΛειτουργικότηταςΕπιτρέπουν την εκτέλεση βασικών λειτουργιών του site, όπως την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι και την αποθήκευση προϊόντων στη wishlist.
Cookies ΔιαφήμισηςΜε τα cookies διαφήμισης επιδιώκουμε να σου δείξουμε διαφημίσεις σχετικές με τα ενδιαφέροντά σου, ώστε να μην σε ενοχλούμε με ανεπιθύμητα μηνύματα.
Cookies AnalyticsΜας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών του site μας, έτσι ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία που σου προσφέρουμε.